HASTÁNC-ORIENTÁLISTÁNC OKTATÓ KÉPZÉS 2005 ÓTA

AZIZA 3 D testközpontú hastáncoktató módszer munkájukra igényes oktatóknak

Bellyfit speciális gerincbarát alakformáló,

testtudat fejlesztő torna 

kiváló hasizom regeneráló hatással. 

Szülés után is!

BALATONSZÁRSZÓN 

Bármilyen életkorú, testalkatú hölgyet szívesen látunk.

Az Emotion Fitness házban

Info: 20 4904080

 A Bellyfit női torna célja:

- az alhas rejtett izmainak tudatosítása, erősítése

- a hasi erőközpont energetizálása

- az ágyéki-deréki gerincszakasz stabilizálása
- a csípő mobilizálása

- inkontinencia megelőzése

- szülés utáni hasregeneráció

- ülőmunka esetén általános átmozgatás

- egyoldalú fizikai terhelés esetén harmonizálás 

- nyirokkeringés serkentés

- gerincbarát alakformálás

- testtudatfejlesztés

 

 

A Bellyfit bemutatása:

A kifejező, hangszerekkel együtt rezdülő improvizatív tánc tanítása mellett kidolgoztam egy erősítő-nyújtó edzésprogramot, amelyet a bellydance és a fitness szavak kombinálásával „bellyfitnek” neveztem el. A programot eleinte csak a táncórák állandó blokkjaként, majd 2001. őszétől önálló mozgásprogramként is vezetem.

A foglalkozásaimra járók közül sokan kedvet kaptak/kapnak a tánctanulásra, mert föloldódtak a régi, negatív képzeteik a testükről. Kinyíltak és nyitottabbak lettek/lesznek a világ felé. Az órák alapja: a teljes testi-lelki-mentális jelenlét. A testre, a mozdulat indító-pontjára, a dolgozó, „motor” izomcsoportra való odafigyelés megtanítja őket a pillanatban élni, arra figyelni, ami épp történik, ami van és kizárni minden mást, ami volt és ami lesz….

bellfit_viragos.jpg

Ez a rendszer olyan speciális órákat foglal magába, amelyek a jóga, az ázsiai, afrikai, indiai, polinéz táncelemeket használják a test minden ízületének és izomcsoportjának az átmozgatására, kiemelten kezelve legnőibb, legbensőbb izmainkat.

A „véletlen” az utamba sodort néhány pilates órát és rá kellett döbbennem, hogy a az általam összeállított bellyfit és a pilates rendszerei lényegi elemeiben nagyon hasonló. A belly-power kifejezetten zsírégető, nagy intenzitású foglalkozási forma, amelyet az ízületi problémások és a nagyon túlsúlyosok is biztonsággal használhatnak a nagy alátámasztási felületnek köszönhetően.

Tanítványaim körében a bellyfitnek nagy sikere van. Az ő biztatásukra az orientálistánc oktatóképzés mellett a bellyfit-ből is tartok 3-180020 nyilvántartási számú, államilag regisztrált Művészeti képesítések/ Bellyfit mozgástréning oktatói képzést.

2003. januárjában megvásároltam a bellyfit.hu domaint.

 

A 2003 őszén Kanadában indult bellyfit oktatás két évvel azután kezdődött, hogy én Magyarországon már tanítottam a saját módszeremet, bellyfit néven……. „Bellyfit began as 'Ab-Fab Fitness' in a small rural community in Ontario, Canada in the fall of 2003 with a class of 15 women who had never danced before, and an instructor who had a vision.”

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 167
Heti: 583
Havi: 2 728
Össz.: 35 857
Oldal: BELLYFIT Balatonszárszón
HASTÁNC-ORIENTÁLISTÁNC OKTATÓ KÉPZÉS 2005 ÓTA - © 2008 - 2020 - hastancoktato-kepzes.hupont.hu